Ciciş Esra Sabancı İçin Soyundu !

Kamuoyunda Cicişler olarak bilinen Esra ile Ceyda Ersoy kardeşler arasındaki kavga edep sınırlarını aştı. Esra Ersoy'un Hacı Sabancı'ya yolladığı iddia edilen video gündeme bomba gibi düştü. Cicşler'den Esra Ersoy, kardeşi Ceyda ile yaşadığı kavganın ardından şimdi de yeni bir skandalla gündemde. Esra Ersoy'un Hacı Sabancı'ya gönderdiği iddia edilen görüntüler magazin basınında ve internet aleminde elden ele dolaşmaya başladı. Esra ve Ceyda kardeşler arasında patlak veren kavga, polisin de olaya dahil olmasıyla karakolda noktalanmıştı.
KAVGANIN PERDE ARKASI

Herkes kavganın nedenini merak ediyordu. Çok geçmeden gerçek gün yüzüne çıktı. Kardeşlerden Esra Ersoy, Hacı Sabancı olduğu öne sürülen iş adamına çıplak videosunu çekip gönderdi. Videoda Esra'nın "Aramızı Ceyda mı bozdu?" dediği duyuluyor. Bu sözlerden dolayı birbirine giren Ciciş kardeşlerin kavgası karakolda bitmişti. ESRA ERSOY'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ciciş Esra'nın çektiği video internete düştü ve bütün magazin sayfalarında manşet oldu. Herkes ne diyeceğini merak ediyordu. Konuyla ilgili Haberler.com'a açıklama yapan Esra Ersoy, "Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek" dedi. İLGİLİ HABER Çıplak videosu internete düşen Ciciş Esra bunalıma girdi Ağlamaklı ses tonuyla açıklama yapan Esra Ersoy'un zaman zaman konuşmakta zorlandığı belirtildi.





























0 $type={blogger}:

Yorum Gönder

Sıcak

Yeniler